У Покровську прибирання міста віддали підприємцю без техніки та робітників

У Покровську прибирання міста віддали підприємцю без техніки та робітників

Укрінформ
Прокуратурою Донеччини виявлено порушення бюджетного законодавства під час проведення тендеру у Покровську (колишній Красноармійськ) на закупівлю послуг прибирання території міста, вивезення сміття, догляду за зеленими насадженнями міста.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Донецької області. 

"Прокуратурою встановлено, що житлово-комунальним відділом Покровської міської ради навесні поточного року проведено процедуру відкритих торгів для закупівлі послуг прибирання території міста, вивезення сміття, догляду за зеленими насадженнями міста Покровськ протягом 2016 року. Вартість робіт складала майже 3 млн грн", - йдеться у повідомленні.

За результатами тендеру, переможцем визнано підприємця, який не має необхідної техніки для проведення вказаних робіт. Крім того, в документах, які надав переможець, вказано, що у нього працює 31 людина з відповідною освітою. 

"Однак, на запити прокуратури до органів податкової служби та пенсійного фонду щодо наявності у переможця найманих працівників надійшли відповіді, що такі відсутні. На час подання пропозицій у нього рахувалась лише одна особа – дружина підприємця", - зазначається у повідомленні.

При цьому, торги програло комунальне підприємство "Управління міського господарства" з ціновою пропозицією, вищою на 900 грн, яке виконувало такі роботи в минулі роки і мало все необхідне для цього обладнання.

За вказаним фактом прокуратурою області внесені дані до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366 КК України (службове підроблення).

Наразі досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-