У прифронтовому Кураховому відновлює роботу газета «Мар'їнська нива» - ОДА

У прифронтовому Кураховому відновлює роботу газета «Мар'їнська нива» - ОДА

Укрінформ
У Кураховому Донецької області після півторарічної перерви відновлює роботу газета «Мар'їнська нива», яка виходитиме українською та російською мовами.

Про це повідомили в Управлінні інформаційної політики та з питань преси Донецької обласної військово-цивільної адміністрації. 

«У Мар'їнському районі після майже півторарічної перерви відновлює діяльність суспільно-політична газета «Мар'їнська нива», - сказано в повідомленні.

Відзначено, що видання припинило роботу в листопаді 2015 року через проведення антитерористичної операції в Мар'їнці, де розташовувалася редакція. У 2016 році районна рада сприяла відновленню роботи газети з розміщенням у м. Курахове.

Перший оновлений випуск вийде 1 червня 2016 року, на сторінках публікуватимуться матеріали як українською, так і російською мовами. Газета виходитиме на восьми шпальтах, тираж становитиме 3 тис. примірників.

Редакція планує орієнтуватися на інформаційні потреби читачів, які проживають поблизу лінії розмежування, проблеми прифронтових територій, пояснили в ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-