Стратегія розвитку Донетчини до 2020 року пройшла громадське обговорення

Стратегія розвитку Донетчини до 2020 року пройшла громадське обговорення

Укрінформ
У Краматорську у четвер під головуванням першого заступника очільника Донецької ОДА Євгена Вілінського відбулось останнє обговорення перед затвердженням Стратегії розвитку Донецької області до 2020 року.

Про це повідомляє управління інформаційної політики та з питань преси Донецької облдержадміністрації. 

"Внести до документу свої пропозиції зібрались представники ПРООН, координаційна рада та громадськість", - йдеться у повідомленні.

Як повідомила директор департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Оксана Головко, після громадських обговорень, які відбувались у Бахмуті, Покровську, Маріуполі та Краматорську з 19 по 22 квітня, робочою групою були внесені зміни до документа. Так, у стратегії з′явилась ще одна ціль – "Розвиток людського потенціалу та освітньо-культурного осередку", додались підпункти, розширились формулювання деяких цілей.

Під час наради заступник очільника Донецької ОДА Владислав Лаврик звернув увагу на необхідність внесення правок до документу, які б сприяли розвитку сільського господарства. "В селі немає роботи. Там необхідно розвивати кооперацію, у нас немає заводів з переробки молочної продукції та зерна", - підкреслив він.

Є.Вілінський зауважив, що перед затвердженням проекту до нього будуть внесені остаточні зміни з урахуванням усіх пропозицій. За його словами, 26 травня Стратегія економічного розвитку Донецької області до 2020 року буде внесена на розгляд колегії ОДА для її затвердження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-