Жебрівський чекає  візитів Гройсмана і Порошенка

Жебрівський чекає візитів Гройсмана і Порошенка

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на наступному тижні здійснить поїздку до Донецької області. Крім того, до кінця цього тижня не виключається поїздка на Донеччину і Президента Петра Порошенка.

Про це заявив журналістам голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У п'ятницю до нас мав приїхати Гройсман, але у зв'язку з тим, що буде інший високопосадовець, через це перенесли візит Прем'єра на наступний тиждень", - сказав він.

На уточнююче запитання, хто з високопосадовців відвідає Донеччину цього тижня, голова Донецької обладміністрації зазначив, що "анонс буде".

"Він же поліцію обіцяв, значить буде", - жартівливо прокоментував Жебрівський репліку журналістів про можливий візит Президента Петра Порошенка до Краматорська 14 травня.

Голова Донецької обладміністрації повідомив, що під час поїздки цього високопосадовця планується, зокрема, підписання меморандуму про створення трастового фонду з відновлення Східної України.

Крім того, заплановане відкриття школи у Святогірську та запуск нової поліції у Краматорську.

Щодо поїздки Прем'єра на Донеччину, Жебрівський повідомив, що вона відбудеться або в Маріуполь, або в Краматорськ. У разі якщо глава уряду поїде в Маріуполь, то заплановано відвідання дитячого садка у Мангуші, відкриття якого планується найближчим часом, Центру надання адміністративних послуг у Маріуполі, а також заводу "Азовмаш". "Ми хочемо, щоб уряд наситив "Азовмаш" замовленнями, щоб запустити роботу заводу", - сказав Жебрівський.

У разі ж поїздки до Краматорська, зокрема, планується відкриття відділення кардіохірургії у місті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-