На Донеччині затвердили програму розвитку

На Донеччині затвердили програму розвитку

Укрінформ
На колегії Донецької обласної військово-цивільної адміністрації прийнято програму соціально-економічного розвитку регіону на 2016 рік, на реалізацію якої передбачається спрямувати 7,8 млрд. грн.

Про це повідомляється на сайті Донецької обладміністрації.

“На реалізацію заходів програми у 2016 році передбачається спрямувати 7,8 млрд грн. З них 1,1 млрд - з державного бюджету, 1,7 млрд - з обласного, 1,4 млрд - з бюджету міст та районів, 1,7 млрд – кошти підприємств, 1,9 млрд – інші джерела”, - йдеться у повідомленні.

Пріоритетними завданнями розвитку інфраструктури області на цей термін стануть сфери освіти, життєзабезпечення, надання соціально-економічних послуг, підвищення енергоефективності.

Всього в області на цей рік передбачено профінансувати 635 інфраструктурних об’єктів на суму 3,6 млрд грн. За словами  Жебрівського, жодна інша область України не має такого великого бюджету на розвиток інфраструктури.

Він також наголосив, що з 1 квітня Донецька область першою серед регіонів одночасно з органами центральної влади матиме можливість здійснювати запорогові закупівлі в електронній системі ProZorro. Наразі з початку року в системі електронних закупівель ProZorro проведено 185 тендерів на плановану суму 6,9 млн грн. Економія бюджетних коштів по завершеним закупівлям склала 1,66 млн. грн, або майже 20%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-