У прифронтовому селищі Павлополь відновлюють роботу пошти, медпункту і мобільний зв'язок

У прифронтовому селищі Павлополь відновлюють роботу пошти, медпункту і мобільний зв'язок

Укрінформ
У Донецькій області в прифронтовому селищі Павлополь відновлюють роботу пошти, медичного пункту і мобільний зв'язок.

Про це в суботу на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, який відвідав  Павлополь під Маріуполем і ознайомився з проблемами жителів селища.

«Працюємо над відновленням роботи пошти, медичного пункту і відновленням сигналу мобільного зв'язку», - написав він про роботи, що проводяться в Павлополі.

Жебрівський нагадав, що у вересні 2014 року в цьому селищі бойовики підірвали міст через річку Кальміус, що з'єднував населений пункт із селами Орловським і Чермаликом.

«Відтоді жителям доводилося в обхід долати чимало кілометрів, щоб дістатися до сусідів. Нещодавно підрозділи Міноборони встановили тимчасовий міст, який вирішив питання переправи. Але територія навкруги вимагає облаштування для зручності переміщення людей», - зауважив Жебрівський. Він додав, що «після вивчення картини на місці, структурні підрозділи обладміністрації отримали відповідні доручення». «Визначили завдання і терміни. За тиждень перепони буде усунено», - запевнив глава області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-