На вулиці Краматорська і Слов'янська вийшли групи швидкого реагування

На вулиці Краматорська і Слов'янська вийшли групи швидкого реагування

Фото
Укрінформ
 У Краматорську та Слов'янську групи швидкого реагування заступили на цілодобове патрулювання, успішно пройшовши етап роботи у тестовому режимі.

Про це інформує прес-служба Краматорського відділу поліції ГУНП в Донецькій області.

"Групи швидкого реагування успішно пройшли етап роботи у тестовому режимі і сьогодні заступили на цілодобове патрулювання. Тепер Краматорськ і Слов'янськ будуть обслуговувати 5 груп", - йдеться у повідомленні.

Робота груп вже продемонструвала позитивні результати - за першу добу не було скоєно жодного вуличного злочину, час виїзду на виклики громадян скоротився до 5-8 хвилин.

Машини оснащені радіостанціями і GPS-трекерами, які дозволяють ефективно керувати нарядами. До складу ГШРів входять співробітники місцевої поліції і доданих сил.

Під пильною увагою поліцейських і центральні вулиці, і околиці, території міських парків, а також місця скупчення громадян.

Нагадаємо, ефективність профілактичної роботи ГШРів була доведена в ході Краснолиманського експерименту. Зараз цей досвід поширюється на всю територію Донецької області - групи швидкого реагування успішно працюють у Маріуполі, Красноармійську, Добропіллі, а з сьогоднішнього дня - в Краматорську та Слов'янську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-