У Олександрівці відновили водопостачання, Авдіївка досі без газу – ДСНС

У Олександрівці відновили водопостачання, Авдіївка досі без газу – ДСНС

Укрінформ
На Донеччині у смт Олександрівка централізоване водопостачання відновлено, а газопостачання у м. Авдіївці відсутнє.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"Станом на 7 год. 21 червня у смт Олександрівка централізоване водопостачання відновлено. Протягом 20 червня здійснювався підвіз води населенню (смт Олександрівка) із залученням 2 од. тех. та 3 чол., у тому числі від ДСНС 1 од. тех. та 2 чол., підвезено технічної води близько 10,4 т", - йдеться у повідомленні.

Станом на 7 год. 21 червня газопостачання у м. Авдіївці відсутнє, ремонтні роботи підземного газопроводу (діаметр 273 мм), який був пошкоджений 7 червня в результаті бойових дій, не проводились у зв'язку з небезпекою для працівників.

Як повідомлялося, 10 червня в результаті бойових дій у Ясинуватському районі поблизу села Василівка на непідконтрольній території сталося пошкодження двох високовольтних ліній електропередач та трансформаторної підстанції, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону. Без централізованого водопостачання залишилося 72 населених пункти (388 тис. осіб) у 5 районах області (Покровський, Селидовський, Волноваський, Добропільський, Мар’їнський) та смт Олександрівка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-