Внаслідок обстрілу Щастя постраждала дев'ятирічна дитина

Внаслідок обстрілу Щастя постраждала дев'ятирічна дитина

Укрінформ
Унаслідок обстрілу бойовиками міста Щастя було травмованого 9-річного хлопчика.

Про це написала прес-секретар ГУМВС у Луганській області Тетяна Погукай у Facebook.

"Сьогодні, до Новоайдарського відділу поліції надійшло повідомлення "103" про те, що медиками була надана медична допомога 9-річному учню Щастинської школи, який 15 червня приблизно о 20.30 в районі магазину "Будівельник" м.Щастя, внаслідок артобстрілу бойовиками міста, отримав поранення у вигляді баротравми, контузії обох вух", - йдеться у повідомленні.

Даний факт приєднано до матеріалів кримінального провадження внесеного до ЄРДР від 16.06.2017 за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.258 КК України.

Прес-секретар ГУМВС у Луганській області нагадала, що внаслідок обстрілів бойовиків з "АГС-17" та міномету калібру 82 мм зі сторони с.Весела гора (територія тимчасово підконтрольна НЗФ "ЛНР") м.Щастя Новоайдарського району отримала осколкові поранення (поранення м'яких тканин правого передпліччя) 16-річна дівчина, мешканка м. Щастя.

Крім цього, внаслідок обстрілу було пошкоджено автотранспортний цех Луганської ТЕС, розташований у м.Щастя по вул.Гагаріна (пошкоджено 5 одиниць транспортних засобів автотранспортного цеху), магазин "Будівельник", розташований по вул. Республіканська де вибухом вибиті двері та вікна, а також гараж по вул.Гагаріна (вибухом пошкоджено двері гаражу).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-