Авдіївка досі без газу, Олександрівці сьогодні планують дати воду

Авдіївка досі без газу, Олександрівці сьогодні планують дати воду

Укрінформ
На Донеччині в смт Олександрівка відновлення водопостачання планується 19 червня.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"Станом на 7 год. 19 червня до централізованого водопостачання підключено усі населені пункти 5 районів. В смт Олександрівка продовжується заповнення резервного резервуару об'ємом 2 тис. м3, відновлення водопостачання населенню планується 19 червня", - йдеться у повідомленні.

Тим часом, станом на 7 год. 19 червня газопостачання в Авдіївці відсутнє, ремонтні роботи підземного газопроводу діаметром 273 мм, який був пошкоджений 7 червня в результаті бойових дій, не проводились у зв'язку з небезпекою для робітників.

Як повідомлялося, 10 червня в результаті бойових дій у Ясинуватському районі поблизу с. Василівка на непідконтрольній території сталося пошкодження двох високовольтних ліній електропередач та трансформаторної підстанції, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону, яка забезпечує водою чотири фільтрувальні станції, а саме: Карлівську (с. Карлівка), Великоанадольську (м. Волноваха), Старокримську №1 та №2 (м. Маріуполь). Без централізованого водопостачання залишилося 72 населених пункти (388 тис. осіб) у 5 районах області (Покровський, Селидовський, Волноваський, Добропільський, Мар'їнський) та смт Олександрівка.

18 червня здійснювалося підвезення води населенню в смт Олександрівка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-