Обстріл Торецька, в якому загинув цивільний, кваліфікували як теракт

Обстріл Торецька, в якому загинув цивільний, кваліфікували як теракт

Укрінформ
Нічний обстріл бойовиками передмістя Торецька в Донецькій області, під час якого загинув мирний мешканець, кваліфіковано як теракт.

Про це у четвер повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

«Нічний обстріл бойовиками м. Торецька, під час якого загинув мирний мешканець, кваліфіковано як теракт», - йдеться у повідомленні.

В прокуратурі нагадали, що 14 червня, близько 23.00, передмістя м. Торецька, яке знаходиться на підконтрольній українській владі території, піддалося масованому артилерійському обстрілу з боку незаконних збройних формувань терористичної організації «ДНР».

Зокрема, значних ударів з потужних знарядь зазнало смт. Новгородське, с. Суха Балка. Внаслідок прямого влучання пошкоджено три житлових будинки на вул. Молодіжній. В одному з дворів від осколкових поранень у голову і живіт загинув 52-річний чоловік. У вікнах решти осель вибиті шибки. Також зазнали руйнувань водонапірна вежа та лінії електропередач.

Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

За попередніми даними, обстріл здійснювався бойовиками з боку м. Горлівки з важкого артилерійського озброєння. Обстріл кваліфіковано за ч.3 ст.258 КК України (терористичний акт).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-