Бойовики знов обстрілюють Авдіївку: поранили місцеву жительку

Бойовики знов обстрілюють Авдіївку: поранили місцеву жительку

Укрінформ
Бойовики вже третю добу продовжують розстрілювати житлові квартали прифронтової Авдіївки, в результаті чого сьогодні ввечері було поранено місцеву мешканку.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Донецькій області. 

"Сьогодні о 17.35 ворожі снаряди знову "приземлились" в старій частині міста. Сьогодні близько 17.35 під вогнем опинилась вулиця Тургенєва. 48-річна містянка знаходилась на власному подвір'ї, коли почався обстріл. Жінці осколками поранило праву ногу. Медичну допомогу постраждалій було надано на місці, від госпіталізації вона відмовилась", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ще один із снарядів вибухнув поруч із будинком.

"Власники оселі - 58-річна жінка та її 37-річний син дивом уникнули поранень. Чоловік займався ремонтом свого автомобіля на вулиці біля двору, і якраз пішов у двір за інструментами, коли розпочався обстріл, і один із снарядів приземлився на вулиці. Його мати в цей час знаходилась в літній хаті. Осколками пошкоджено вікна та фасад будівлі, а також автівку, яка знаходилась на вулиці біля двору", - повідомили у поліції.

Фото: НПУ

В постраждалому районі наразі працюють співробітники поліції, які документують наслідки обстрілу, обходять домівки та з’ясовують, яка допомога потрібна людям.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Фото: ‏@MFA_Ukraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-