Делегація ЮНІСЕФ відвідала Маріуполь - перевірила, як заміняють водогін

Делегація ЮНІСЕФ відвідала Маріуполь - перевірила, як заміняють водогін

Фото
Укрінформ
В Донецькій області делегація ЮНІСЕФ відвідала Маріуполь, де реалізуються спільні проекти щодо забезпечення жителів якісною водою.

Про це у вівторок повідомили у Маріупольській міській раді. 

«Сьогодні Маріуполь відвідала делегація ЮНІСЕФ на чолі з керівником Дитячого фонду в Україні Джованною Барберіс і президентом представництва всесвітньої організації ADRA в Україні Анатолієм Бегасом. Мета візиту - подивитися, як в місті реалізуються спільні проекти щодо забезпечення жителів якісною водою», - йдеться у повідомленні.

У Маріуполі гості оцінили якість робіт із заміни водоводу в районі площі Свободи, який постачає воду у більшу частину Центрального району. Проект реалізовується комунальним підприємством «Міськводоканал» за фінансової підтримки ЮНІСЕФ, які закупили трубу діаметром 630 мм і загальною довжиною понад 1 км на суму близько 7,5 млн грн.

Фото: міськрада Маріуполя

В міськраді зазначили, що цього року в Маріуполі планують замінити близько 50 км труб.

Як розповів міський голова Маріуполя Вадим Бойченко, в 2016 році кількість поривів у місті на добу часом доходила до 50, що спричиняло часті перебої у водопостачанні. Зокрема, на цій ділянці торік було понад 20 поривів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-