На Донеччині почали будувати газогін для Авдіївки і коксохіму

На Донеччині почали будувати газогін для Авдіївки і коксохіму

Укрінформ
У Донецькій області розпочинають будівництво нового газопроводу для забезпечення цим топливом Авдіївки, вартість будівництва становить 59 мільйонів гривень.

Про це у вівторок на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної областної адміністрації Павло Жебрівський.

«Розпочинаємо будівництво нового газопроводу, через який Авдіївка отримуватиме газ з контрольованої Україною території... Вартість будівництва – 59 млн грн», - написав очільник області.

Він зазначив, що зараз йде процес домовленності, щоб частину робіт профінансував «Метінвест», оскільки газогоном з контрольованої Україною території газ надходитиме й на Авдіївський коксохімзавод.

Жебрівський нагадав, що місто Авдіївка вже шостий день без газу після того, як бойовики вчергове пошкодили старий газогін.

«Оголосили по Авдіївці надзвичайну ситуацію техногенного характеру регіонального рівня. Від сьогодні приступаємо до робіт – позбудемося залежності від примх російсько-терористичних бандформувань», - констатував керівник ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-