Працівники насосної станції першого підйому Південнодонбаського водогону усувають наслідки обстрілу

Працівники насосної станції першого підйому Південнодонбаського водогону усувають наслідки обстрілу

Укрінформ
У Донецькій області на насосній станції першого підйому Південнодонбаського водогону змінний персонал і енергетики усувають наслідки обстрілу станції бойовиками.

Про це в понеділок повідомили у комунальному підприємстві «Компанія «Вода Донбасу», одним з об'єктів якої є насосна станція першого підйому Південнодонбаського водогону.

«Сьогодні на насосній станції першого підйому Південнодонбаського водогону працює змінний персонал і енергетики. Наші співробітники виконують роботи з прибирання території насосної станції від викорчуваних в результаті попадання боєприпасів дерев, енергетики займаються визначенням обсягів відновлювальних робіт», - йдеться в повідомленні.

У компанії нагадали, що вночі 10 червня на насосній станції першого підйому Південнодонбаського водогону в результаті обстрілу пошкоджено енергетичне обладнання і лінії електропередачі.

У повідомленні підкреслено, що для забезпечення запуску насосної станції в роботу компанією направлені листи про необхідність дотримання режиму припинення вогню до ОБСЄ і Спільного центру з контролю і координації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-