У Слов'янську перехопили авто з п'яним чиновником Укртрансбезпеки за кермом

У Слов'янську перехопили авто з п'яним чиновником Укртрансбезпеки за кермом

Фото
Укрінформ
У Слов'янську патрульні поліцейські відсторонили від керування автомобілем нетверезого працівника "Укртрансбезпеки".

Про це повідомляє Слов'янський відділ поліції Донецької області.

«Сьогодні близько 06.00 години під час патрулювання міста Слов'янська до співробітників патрульної поліції звернувся чоловік і повідомив, що бачив, як чоловік у формі з явними ознаками алкогольного сп'яніння сів за кермо автомобіля «Skoda» і поїхав по центральній вулиці міста”, - зазначається в повідомленні. 

В ході перевірки цієї інформації поліцейські помітили на вулиці Василівській вказаний автомобіль, водій якого, побачивши патруль, прискорив швидкість руху. “Для зупинки транспорту патрульні включили світові та звукові маячки. Дотримуючись всіх процедур, правоохоронці попросили пред'явити документи. Водій став розповідати, що йому ніколи, і він поспішає на роботу, а працює він в «Укртрансбезпеці», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що при спілкуванні з водієм поліцейські відчули від нього різкий запах алкоголю, про що йому повідомили. На свою адресу патрульні почули словесні образи, після чого чоловік вийшов з автівки та намагався втекти. Після попереджень правоохоронців чоловік зупинився. 

За даними поліції, у присутності двох свідків під відеозапис водію було запропоновано пройти тест на алкоголь. На що він відмовився.

На чоловіка складено адміністративний протокол за ст. 130 (керування транспортними засобами особами у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та вилучено водійське посвідчення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-