Кошти на відновлення лікарні і школи в Красногорівці виділить область - Зубко

Кошти на відновлення лікарні і школи в Красногорівці виділить область - Зубко

Укрінформ
В Донецькій області кошти на відновлення школи та лікарні у місті Красногорівка, які були пошкоджені в результаті обстрілу бойовиками, надійдуть з місцевого бюджету.

Про це написав у Facebook віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. 

"Обласний штаб відпрацював план з відновлення. Переговорив з Павлом Жебрівським (голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації. - Ред.): кошти на лікарню та школу виділять з місцевого бюджету, але приватний сектор - це тільки резервний фонд", - зазначив Зубко.

За його словами, внаслідок обстрілу в Красногорівці, який стався 28 травня близько 06:40, виникло загоряння покрівлі загальноосвітньої школи №2. Об 11:32 підрозділами ДСНС пожежу ліквідовано на площі близько 220 кв. м. За попередніми даними, внаслідок обстрілу зазнали поранень 2 місцевих мешканця. Також пошкоджені корпус районної лікарні та близько 20 приватних житлових будинків, постраждало приміщення швидкої медичної допомоги, пише Зубко

Він підкреслив, що "Авдіївка, Красногорівка - постійно під загрозою, особливо соціальні об'єкти та приватний сектор".

Як повідомляв Укрінформ, за даними СЦКК, у Красногорівці в результаті обстрілу поранення та травми отримали 8 мирних мешканців. 

Внаслідок обстрілу окрім руйнувань школи, лікарні, помешкань житлового сектору та будинків комунальної власності виведено з ладу центральний водогін міста, центральну каналізаційну мережу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-