У Красногорівці у результаті обстрілу пошкоджені 14 будівель - поліція

У Красногорівці у результаті обстрілу пошкоджені 14 будівель - поліція

Фото, відео
Укрінформ
У м.Красногорівка Донецької області в результаті ранкового обстрілу бойовиків пошкоджено 14 будинків, у тому числі школа і лікарня.

Про це написала прес-секретар поліції Донецької області Наталя Шиман у Facebook

"Бойовики розстріляли центр міста – під вогонь потрапили школа, лікарня та будинки мирних мешканців. Поранені дві жінки та чоловік. Наразі відомо про 14 пошкоджених будівель. На допомогу людям спрямовано максимальні сили поліції. На місці події перебуває заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін, який керує роботою поліції", - йдеться у повідомленні.

Прес-секретар зазначила, що внаслідок прямого влучення снарядів загорілися школа№2 та красногорівська лікарня, де на той час перебували пацієнти. Було поранено двох жінок, які проходили лікування. Крім того, є повідомлення про поранення двох людей - чоловіка та жінки - по вул. Советській та по пр.Дружби.

"Понад 50 поліцейських об’їжджають місто. Їх завдання – фіксація наслідків обстрілу та виявлення людей, яким потрібна допомога", - написала Шиман.

Як повідомляв Укрінформ, за даними СЦКК, у Красногорівці в результаті обстрілу поранення та травми отримали вісім мирних мешканців.

Раніше повідомлялося, що у Красногорівці через ранковий обстріл бойовиків постраждали три жінки, серед яких дві пацієнтки лікарні. Було пошкоджено будівлю міської лікарні, декілька снарядів впало в житловому секторі, горіла школа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-