У Гнутовому затримали бойовика з

У Гнутовому затримали бойовика з "військовим квитком "ДНР"

Відео
Укрінформ
Прикордонники спільно зі співробітниками СБУ в Донецькій області затримали чоловіка з "військовим квитком "ДНР" та довідкою про участь у бойових діях на боці незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками УСБУ в Донецькій області затримали громадянина України, який мав безпосередній зв'язок зі злочинними організаціями на непідконтрольній Україні території. Під час огляду особистих речей у нього виявлено військовий квиток так званої «ДНР» та довідку про участь в бойових діях на боці НЗФ", - йдеться у повідомленні.    

Громадянин був затриманий на під’їзді до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Гнутове» у ході реалізації завчасно отриманої оперативної інформації щодо можливого перетинання лінії розмежування в районі проведення АТО особи, можливо, причетної до НЗФ.

Під час проведення фільтраційних заходів виявлено, що затриманий чоловік з 2014 по 2016 роки проходив службу в одному з підрозділів незаконних збройних формувань на неконтрольованій території. 

"Громадянин неодноразово брав участь в бойових діях та здійснював бойові виходи з метою ведення диверсійно-розвідувальної роботи. З його слів, у 2016 році звільнився з лав НЗФ так званої «ДНР» за власним бажанням", - повідомили у ДПСУ.

Наразі особу передано співробітникам СБУ для проведення слідчих дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-