На Донеччині посилені патрулі будуть максимально наближені до місць відпочинку

На Донеччині посилені патрулі будуть максимально наближені до місць відпочинку

Укрінформ
В Донецькій області на вихідних посилено патрулі поліції, вони будуть максимально наближені до місць відпочинку мешканців регіону.

Про це у п’ятницю повідомили в поліції  Донецької області.

«Протягом вихідних посилені патрулі поліції будуть максимально наближені до місць відпочинку мешканців Донеччини», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що в зоні підвищеної уваги правоохоронців – територія масового перебування громадян, щоб запобігти вуличним злочинам, зокрема грабежам ювелірних виробів. Крім того, поліцейські мають перебувати в постійній боєздатності, щоб бути готовими будь-якої миті надати необхідну допомогу тим, хто її потребуватиме.

В поліції констатували, ситуація по всій лінії розмежування на Донеччині залишається досить напруженою, бойовики не припиняють бити по житлових кварталах населених пунктів. Будівлі зазнають руйнувань, люди залишаються просто на вулиці у буквальному сенсі без нічого. Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка. В цілодобовому режимі у цих містах несуть службу поліцейські, аби припинити факти мародерства, забезпечити мешканців усім необхідним, іноді навіть заспокоїти. У будь-який момент терористична агресія може спалахнути у іншому місці, тому поліцейські повинні бути готові до змін оперативного стану.

Крім того, позаду залишився навчальний рік, і сьогодні дорослі та діти відзначатимуть це свято в парках, скверах, на азовському узбережжі, розважальних закладах. Тому саме цим місцям приділятиметься підвищена увага присутніх на інструктажі нарядів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-