Жебрівський розповів про наслідки обстрілу Мар'їнки

Жебрівський розповів про наслідки обстрілу Мар'їнки

Укрінформ
Під час сьогоднішнього обстрілу Мар'їнки було пошкоджено два приватні будинки.

Про це повідомив у середу на своїй сторінці у Facebook голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Під час сьогоднішнього обстрілу Мар'їнки було пошкоджено два приватні будинки. В будинку на вул Шевченка повністю знищено дах. У будинку по вул. Прокоф'єва зруйновано стіни. На КПВВ, на в'їзді з тимчасово непідконтрольної території осколками пошкоджено три автівки. На щастя ніхто з людей не постраждав. На деякий час було зупинено роботу КПВВ», - написав Жебрівський.

Як повідомляв Укрінформ, пропускні операції на контрольному пункті "Мар'їнка", що призупинялися через обстріл, відновлено. Ніхто з цивільних громадян та персоналу прикордонного відомства не постраждав. Наразі на даному напрямку прикордонники відновили пропускні операції та здійснюють оформлення осіб та транспортних засобів в штатному режимі.

Сьогодні близько 11.30 незаконні збройні формування відкрили вогонь в напрямку контрольного поста "Мар'їнка", який знаходиться на дорожньому коридорі через лінію розмежування. Обстріл бойовики здійснювали з боку лісосмуги на околиці н.п. Олександрівка, що на тимчасово непідконтрольній території. Попередньо встановлено, що російські найманці використовували гранатомети та 82 мм міномети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-