На Донеччині 63 мільйонери задекларували минулорічні доходи

На Донеччині 63 мільйонери задекларували минулорічні доходи

Укрінформ
У Донецькій області 63 мільйонери задекларували минулорічні доходи, загальна сума яких складає понад 568 млн гривень.

Про це повідомили у Головному управлінні ДФС у Донецькій області.

«Минулого року 63 мешканці Донецької області задекларували доходи понад мільйон гривень. Загальна сума їх минулорічного задекларованого доходу складає понад 568 млн гривень», - йдеться у повідомленні.

За підсумками деклараційної кампанії до фіскальних органів громадянами Донецької області подано 18792 декларації про майновий стан та доходи за 2016 рік. Загальна сума задекларованих доходів склала понад 1 млрд гривень. До бюджету за результатами декларування надійде 40,6 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 5,9 млн грн військового збору. Це відповідно на 52% та на 28% більше показників минулого року.

Щодо структури задекларованих доходів – то найбільша кількість декларацій подана громадянами, які задекларували дохід від продажу сільськогосподарської продукції, а саме – 7233 декларації. Сума задекларованих ними доходів складає 23,2 млн гривень.

Друге місце у структурі задекларованих доходів – це дохід від отримання спадщини. Цьогоріч 2473 мешканці регіону задекларували понад 227 млн грн зазначено доходу.

Крім того, 76 громадян Донеччини задекларували майже 10 млн грн отриманого у 2016 році доходу із джерел за межами України.

На отримання податкової знижки вже подали документи 1008 громадян Донеччини, сума податку на повернення з бюджету складає більш ніж 1,3 млн гривень.

У відомстві нагадали, що реалізувати своє право на отримання податкової знижки громадяни можуть упродовж всього поточного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-