У Краматорську обговорили проект розвитку телерадіомовлення на вільних територіях Донеччини – Жебрівський

У Краматорську обговорили проект розвитку телерадіомовлення на вільних територіях Донеччини – Жебрівський

Укрінформ
У Краматорську на рівні Міністерства інформаційної політики України та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення обговорили проект розвитку теле- і радіомовлення на вільних територіях Донеччини.

Про це в четвер на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Щойно завершили робочу зустріч із Артемом Біденком (заступник міністра інформаційної політики України) та Сергієм Костинським (член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення). Обговорили проект розвитку теле і радіомовлення на вільних територіях Донеччини і поширення сигналу на території поки що окуповані», - написав очільник області.

Він підкреслив, що важливе комплексне покриття сигналом усієї території області. «До 15 травня і ми, і Нацрада з питань телерадіомовлення, і Міністерство інформаційної політики пропрацюємо усі робочі питання і вийдемо із робочим проектом. А поки що узгоджуємо, прораховуємо, аналізуємо», - додав Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-