На Донеччині посилили охорону безпеки у поминальні дні

На Донеччині посилили охорону безпеки у поминальні дні

Укрінформ
В Донецькій області посилено охорону безпеки у поминальні дні - понад 800 співробітників поліції вийшли на вулиці у складі посилених нарядів.

Про це повідомили у поліції області

«Напередодні поминальних днів поліція Донеччини переходить на посилений варіант несення служби. Завершується перевірка кладовищ вибухотехніками спільно зі співробітниками ДСНС на наявність небезпечних предметів. На цей час таких не виявлено», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські забезпечуватимуть громадський порядок на 253 кладовищах, найбільші з них будуть взяті під цілодобову охорону. Понад 800 співробітників поліції 21 квітня вже вийшли на вулиці у складі посилених нарядів.

Основні поминальні заходи відбудуться 23 квітня, але у деяких містах люди приходять на кладовища в суботу. Очікується, що у них візьмуть участь близько 190 тисяч людей.

У п'ятницю з 18.00 найбільші цвинтарі, де традиційно збирається багато людей, вже взяті під цілодобову охорону. Під особливою увагою - місця поховання, які розташовані поблизу лінії розмежування. Таких на сьогодні в області 20 – в Красногорівці, Авдіївці, Торецьку, Сартані, Талаківці тощо.

Тільки на кладовищах службу будуть нести 625 співробітників поліції, а у Мар’їнці та Авдіївці до охорони безпеки задіяні додані сили.

Протягом 21-24 квітня патрульні маршрути максимально наближені до місць поховань. Рух у цих районах регулюватимуть співробітники поліції, що забезпечують безпеку на дорогах. Автошляхи не перекриватимуться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-