У Бахмуті представники міжнародної організації права розвитку намітили подальшу співпрацю з міськрадою

У Бахмуті представники міжнародної організації права розвитку намітили подальшу співпрацю з міськрадою

Укрінформ
У місті Бахмут Донецької області представники міжнародної організації права розвитку, які 10 квітня 2017 року в рамках реалізації проекту «Українська ініціатива зміцнення громадської довіри» відвідали Центр надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради, намітили подальшу співпрацю з міською радою у напрямку можливого впровадження електронного документообігу, консультативної допомоги реформування адміністративних послуг та інші.

Про це в понеділок повідомили у Бахмутській міській раді.

«Представники міжнародної організації права розвитку оцінили результати роботи проекту та обговорили перспективи подальшого співробітництва з Бахмутською міською радою у напрямку можливого впровадження електронного документообігу, консультативної допомоги реформування адміністративних послуг та впровадження ефективного менеджменту в усіх галузях діяльності міської ради», - йдеться у повідомленні.

У міськраді нагадали, що в лютому 2017 року Бахмутська міська рада стала учасником проекту «Українська ініціатива зміцнення суспільної довіри» (UCBI). Міській раді була запропонована технічна допомога з оптимізації бізнес-процесів, розробки професійних політик і практик управління людськими ресурсами. Зокрема, було проведено аналіз роботи міської ради з надання адміністративних послуг населенню (починаючи від прийому в Центрі адміністративних послуг до обробки та оформлення їх суб'єктами надання - відділами і управліннями міської ради), надано рекомендації щодо оптимізації низки адміністративних послуг, організовано та проведено навчання для адміністраторів Центру надання адміністративних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-