Геращенко побувала на Авдіївському коксохімі й посадила акації

Геращенко побувала на Авдіївському коксохімі й посадила акації

Фото
Укрінформ
Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко відвідала Авдіївський коксохімічний завод у рамках екологічної поїздки на Донбас.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"На великих виробництвах доводилося бувати нечасто, а масштаби Авдіївського коксохімічного вражають. Ми побували тут в рамках нашого екологічного візиту на Донбас", - написала Геращенко.

Вона також нагадала, що перший кокс на заводі почали виробляти в 1963, і тоді це було найбільш забруднене підприємство, але, за її словами, з 2000 років розпочалася його модернізація.

"Хоча до європейських стандартів і нормативів щодо небезпечних підприємств ще багато працювати. Сьогодні частина велетенських спецхолодильників, батарей і труб ремонтується і не працює, через загострення безпекової ситуації і проблеми з енерго- та водопостачанням завод майже вдвічі скоротив виробництво", - розповіла перший віце-спікер.

Крім того, Геращенко зауважила, що під час поїздки поспілкувалася з працівниками коксохіму, а потім разом з ними посадила акації.

"Питання екології, безпеки інфраструктурних, містостворюючих підприємств отримають нове звучання в мінських безпековій і економічній групах", - пообіцяла Геращенко.

Фото: Ірина Геращенко, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-