Червоний Хрест спрямував понад 500 млн на допомогу постраждалим від конфлікту на Сході України

Червоний Хрест спрямував понад 500 млн на допомогу постраждалим від конфлікту на Сході України

Укрінформ
Комітет Червоного Хреста в Україні за підтримки міжнародних партнерів витратив понад 500 млн грн на допомогу більш як 1 мільйону людей із числа ВПО та постраждалого населення від військового конфлікту на Сході України.

Про це сказала Генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста (ТЧХ) в Україні Лілія Білоус під час ІІ Міжнародної конференції з питань цивільно-військового співробітництва, повідомляє кореспондент Укріфнорму.

"Ми надаємо фінансову допомогу, допомагаємо відновлювати зруйновані будинки, залучаємо гуманітарну допомогу для потерпілого населення, надаємо допомогу у випадках евакуації. За 2014-2016 роки Товариством за допомогою парнерів було надано допомогу понад 1 млн з числа ВПО та постраждалого населення на загальну суму понад 500 млн грн", - сказала Білоус.

Вона також зазначила, що ТЧХ в тісному співробітництві з партнерами реалізує  свої програми в Донецькій, Луганській областях, а також у прилеглих областях, що постраждали внаслідок конфлікту, де збільшилася кількість осіб, які виїхали з Донбасу через конфлікт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-