В Лимані відкрили бібліотеку, на капремонт якої уряд Японії виділяв 35 тис. дол. – Жебрівський

В Лимані відкрили бібліотеку, на капремонт якої уряд Японії виділяв 35 тис. дол. – Жебрівський

Укрінформ
У місті Лимані Донецької області урочисто відкрили центральну міську бібліотеку, на капітальний ремонт якої уряд Японії виділяв 35 тис. доларів США.

Про це у вівторок на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«В Лиманській громаді (м.Лиман) після капітального ремонту відкрили сьогодні центральну міську бібліотеку. Це спільний проект Міжнародної організації з міграції (МОМ), Посольства Японії в Україні та громади Лиману. На реконструкцію та переоснащення бібліотеки уряд Японії виділив 35 тиcяч дол. США», - написав очільник області, опублікувавши відповідні фотографії.

За його словами, це не перший такий інфраструктурний проект, який на Донеччині фінансує Японія. «Минулого року разом із паном послом Шігекі Сумі ми відкривали оновлену бібліотеку в Бахмуті та відділення пошти у Миколаївці. Хороша позиція наших японських друзів та партнерів з МОМ: до кожного такого проекту вони залучають активістів, щоб потім ця група ставала ядром змін у громаді. Здавалось би далека Японія стала надзвичайно близькою у такий складний для України час», - підкреслив Жебрівський.

Він нагадав, що 2017 рік оголошено роком Японії в Україні, і цього року виповнюється 25 років встановлення дипломатичних стосунків між нашими державами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-