У Маріуполі поліцейські обладнають сучасними технологіями пасажирську зупинку

У Маріуполі поліцейські обладнають сучасними технологіями пасажирську зупинку

Укрінформ
У Маріуполі поліцейські обладнають сучасними технологіями зупинку пасажирського транспорту, розташовану біля Головного управління Нацполиции в Донецькій області.

Про це у вівторок повідомили у Відділі комунікації поліції Донецької області. 

«Зовнішній вигляд зупинки біля обласного главку повністю перетвориться. Місце буде обладнано сучасними технологіями», - сказано в повідомленні.

У поліції пояснили, що на зупинці буде вільний доступ до Wi-Fi, облаштують монітори, де звичайні перехожі, люди, які чекають на громадський транспорт, зможуть дізнаватися про оперативну обстановку по всій області, останні новини, розкритих злочинах, інформацію про розшукуваних зловмисників і зниклих людей. Згодом тут з'явиться спеціальний сенсорний інформаційний кіоск, який надасть жителям ще більше можливостей. Прямо на зупинці можна буде записатися на прийом до керівника обласного главку поліції, оформити заяву в поліцію, отримати доступ до законодавчої бази, відомчого інтернет-ресурсу і використовувати багато інші функції.

У повідомленні зазначили, що таку ініціативу (про обладнанні зупинки) висунув заступник голови Нацполиции - начальник ГУНП в Донецькій області В'ячеслав Аброськін з метою, «щоб кожен окремий чоловік міг бути ще ближче до своєї поліції».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-