У Краматорську - виставка «Схід-Експо 2017»

У Краматорську - виставка «Схід-Експо 2017»

Укрінформ
У Краматорську за фінансової підтримки Посольства Великобританії в Україні почала роботу виставка «Схід-Експо 2017».

Про це у вівторок повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької військово-цивільної облдержадміністрації.

«У Краматорську відкрилась виставка «Схід-Експо 2017» – нова ініціатива з підтримки малого та середнього бізнесу в Донецькій області, яка впроваджується ПРООН за фінансової підтримки Посольства Великобританії в Україні», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що «Схід-Експо 2017» – це комплекс заходів для власників бізнесу, представників бізнес-інфраструктури, міжнародних організацій, місцевих та загальнонаціональних органів влади, спрямованих на розвиток підприємницької діяльності в Донецькій і Луганській областях.

За словами заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Стокози, це дуже знакова подія, тому що вперше з початку бойових дій на території Донецької області відкрита така чудова виставка. «Ця виставка свідчить, що бізнес, не зважаючи на важкі умови, продовжує розвиватися, працювати і показує визначні результати. Хотілося б подякувати тим, хто щодня доводить всьому світу, що Донецька область була, є і буде лідером у економіці та науковому потенціалі», – підкреслив Стокоз.

Регіональний менеджер Програми відновлення та миротворення ПРООН в Україні Соломія Стахів зазначила, що виставка «Схід-Експо 2017» покликана показати перспективи розвитку малого та середнього бізнесу у Донецькій області, а також мотивувати людей до створення власного бізнесу, показати можливості фінансування з різноманітних джерел, надати навички для створення бізнес-моделей.

Основними проблемами, з якими зіштовхується малий та середній бізнес Донецької області, є пошкодження інфраструктурних об’єктів внаслідок конфлікту в регіоні, складна логістика та втрата традиційних ринків збуту. Тому «Cхід-Eкспо 2017» направлена на посилення ділової активності малого та середнього бізнесу в області, створення нових економічних можливостей та пошук перспектив розвитку власної справи, зазначили в ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-