Бойовики мало не накрили місію ОБСЄ

Бойовики мало не накрили місію ОБСЄ "дружнім вогнем"

Укрінформ
Під час патрулювання моніторингової місії ОБСЄ на околицях села Пікузи, що перебуває під контролем бойовиків «ДНР», за 30 метрів від автомобілів спостерігачів вибухнули два снаряди.

Про це повідомляється у звіті ОБСЄ.

«Автомобілі СММ були припарковані за 60-80 м на схід від передового блокпоста «ДНР». О 13:52 патруль місії почув звук свисту, після чого відбувся удар приблизно за 30 метрів на північ від автомобілів СММ... Орієнтовно через 6–10 секунд спостерігачі почули другий удар також за 30 метрів від автомобілів СММ. Снаряд вибухнув на присадибній ділянці з південно-західного боку будинку, розташованого приблизно за 40–50 метрів на північний схід від блокпосту «ДНР», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що спостерігачі відчули ударну хвилю від обох вибухів. За їхньою оцінкою, обидва вибухи були спричинені розривами 82-міліметрових мінометних мін.

Спостерігачі також бачили «4-5 місцевих жителів, що лежали на землі, а також приблизно шістьох озброєних членів «ДНР», які ховалися в окопах біля блокпоста». Ніхто з патрулювальників не постраждав.

Як повідомлялося, раніше Головне управління розвідки Міноборони поінформувало, що бойовики обстріляли власний блокпост у районі н.п.Пікузи та зруйнували приватний будинок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-