В ОБСЄ сказали, чому їх спостерігачі так і не доїхали до Авдіївки

В ОБСЄ сказали, чому їх спостерігачі так і не доїхали до Авдіївки

Укрінформ
У СММ ОБСЄ заявили, що не приїхали моніторити проведення ремонтних робіт на Донецьку фільтрувальну станцію та ЛЕП в районі Авдіївки, тому що сторони не надали доступ в цей район.

Про це йдеться у відповіді ОБСЄ на запит "Української Правди".

"СММ не направили патруль в цей район через постійні порушення режиму припинення вогню, зареєстровані місією. СММ готова сприяти дотриманню режиму припинення вогню, щоб могли бути проведені ремонтні роботи, але сторони відмовляються надати нам доступ в цей район", - йдеться в повідомленні.

При цьому раніше керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що з української сторони представники ОБСЄ готові були в будь-який момент виїхати в район проведення робіт, проте з боку ОРДО представників не було.

Як відомо, раніше Жебрівський повідомив, що вздовж усієї лінії фронту на сході України спостерігається загострення ситуації.

Через обстріли в Авдіївці знову немає електро- й водопостачання, резерв води - на 4 доби, а донецьку фільтрувальну станцію, яка забезпечує Авдіївку й Донецьк водою, знеструмлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-