Авдіївка: Червоний Хрест допоможе з питною водою

Авдіївка: Червоний Хрест допоможе з питною водою

Укрінформ
Червоний Хрест організує доставку води в Авдіївку для бідних і хворих, якщо ситуація не покращиться. 

Про це заявив заступник гендиректора Національного комітету товариства Червоного Хреста Валерій Серговський у коментарі каналу "112 Україна"

Авдіївці гуманітарна ситуація складна, в основному за рахунок того, що населення відчуває важкий психологічний стрес. З водою місцева адміністрація робить все можливе, щоб налагодити її подачу. Якщо ситуація не покращиться, Національний комітет готовий організувати для найбільш бідних і хворих перевезення води туди від наших донорів", - заявив Серговський.

За його словами, керівництво Донецької обласної організації Червоного Хреста повністю перемістилося з Краматорська в Авдіївку.

"Все, що необхідно для надання невідкладної гуманітарної допомоги, отримано організацією, ми туди доставили загони Червоного Хреста Запорізької і Харківської областей", - додав Серговський.

Як повідомлялося, вранці 24 лютого жителі Авдіївки залишилися без водопостачання внаслідок обстрілу з боку бойовиків. Пізніше воду  стали подавати щогодини з запасних резервуарів. Водопостачання в Авдіївці станом на 28 лютого не відновлене.

вна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-