Авдіївській поліції відправили підкріплення

Авдіївській поліції відправили підкріплення

Фото
Укрінформ
В Авдіївку для посиленого несення служби відправили спецпідрозділ главку поліції Донеччини.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Бойовики не припиняють обстріл Авдіївки, місто знову без електрики. Сьогодні вже вкотре для посиленого несення служби відправили в Авдіївку спецпідрозділ главку поліції Донеччини. Завдання - надання допомоги мирним жителям, а також забезпечення правопорядку в місті", - написав він.

Як повідомляв Укрінформ, у результаті бойових дій поблизу Авдіївки пошкоджено високовольтну лінія, що призвело до припинення електропостачання міста і Авдіївського коксохімічного заводу. Теплопостачання в місті здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі на природному газі. Вранці в неділю було підключено до потужного електрогенератора міську насосну станцію, щоб подати воду, готуються до підключення навчальні заклади міста, які завтра мають відновити роботу.

Російська сторона в Спільному центрі з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін не надала гарантій припинення вогню в районі пориву ЛЕП в Авдіївці, енергетики так і не змогли оглянути ушкоджені ділянки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-