Росія не гарантує

Росія не гарантує "тишу" в Авдіївці - ремонт відкладається

Укрінформ
Ремонт у Авдіївці так і не розпочався, адже Росія не дає гарантій припинення вогню.

Про це в Твітері повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Російська сторона в СЦКК так і не надала письмових гарантій припинення вогню. Ремонтники не вийшли на ліквідацію пориву ЛЕП в Авдіївці", - зазначив він.

Зі свого боку, Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб повідомило у Facebook, що енергетики, які мали оглянути пошкоджені обстрілами ділянки поблизу Авдіївки, змушені були повернутися через відсутність гарантій безпеки. 

Раніше в неділю МінТОТ повідомило, що енергетики розпочали огляд пошкоджених внаслідок обстрілу бойовиків ліній електропередач у районі Авдіївки та Макіївки.

Як повідомляв Укрінформ, у результаті бойових дій поблизу Авдіївки пошкоджено високовольтну лінію, що призвело до припинення електропостачання міста та Авдіївського коксохімічного заводу. Теплопостачання у місті здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі на природному газі. Зранку в неділю було підключено до потужного електрогенератора міську насосну станцію, щоб подати воду, готуються до підключення навчальні заклади міста, які відзавтра мають відновити роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-