Латвія передала Донеччині 23 тонни гуманітарної допомоги – Жебрівський

Латвія передала Донеччині 23 тонни гуманітарної допомоги – Жебрівський

Укрінформ
Латвія передала постраждалим від обстрілів бойовиків районам Донецької області 23 тонни гуманітарної допомоги.

Про це в середу повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський, який сьогодні в Краматорську зустрівся з послом Латвійської Республіки в Україні Юрісом Пойкансом.

«Сьогодні Латвія, населення якої налічує ледь 2 млн осіб, передала для мешканців Донеччини, які потерпають внаслідок російської агресії, понад 23 тонни гуманітарної допомоги. Це вже другий такий вантаж за останніх півроку. Пан посол повідомив, що через два місяці латвійці планують передати на Донеччину ще кілька вантажівок із будівельними матеріалами», - додав Жебрівський.

Він також повідомив, що Латвійська Республіка розгляне можливість встановлення партнерських відносин з однієї з об'єднаних територіальних громад Донеччини. Насамперед для того, щоб керівники і члени цієї громади могли приїжджати і переймати у латвійців досвід місцевого самоврядування.

Жебрівський нагадав, що сьогодні Латвія є членом ЄС, членом НАТО й досягла значних успіхів у реформуванні органів влади, місцевого самоврядування, економіки і суспільства в цілому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-