Бойовики обстріляли Авдіївку й Трудівське: поранені 4 людини, з них двоє дітей

Бойовики обстріляли Авдіївку й Трудівське: поранені 4 людини, з них двоє дітей

Фото
Укрінформ
За минулу добу бойовики нанесли артудари Авдіївці та селу Трудівське під Волновахою. Серед постраждалих – 14-річний хлопець з Авдіївки та 15-річний юнак з Трудівського.

Вночі та зранку на місці обстрілів працювали правоохоронці, повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

"Артудар по житловим кварталам Авдіївки був нанесений близько 17.00. Руйнувань зазнали 2 багатоповерхівки та 3 приватні будинки по вулицям - квартал Ювілейний, Грушевського, Островського, Чепіжного", - йдеться в повідомленні.

У багатоповерхівці на Ювілейному снаряд влучив у 2 поверх, в результаті обрушилося перекриття, повністю зруйновано 2 та 3 поверхи, а на першому поверсі виникла пожежа.

Внаслідок прямого влучення у багатоповерхівку постраждали два брати 14 та 19 років. У молодшого хлопця перелом голені, в іншого брата – забій грудної клітини.

"Пряме влучення сталося у 14 поверх багатоповерхівки по вул. Грушевського, 81. Снаряд потрапив у торець будинку. Пошкоджено квартиру. Ніхто не постраждав, бо у ній ніхто не мешкав. Крім того, пошкоджено високовольтну лінію електропередач, а поблизу школи №4 – газову трубу. Газ перекритий, витоку немає", - додають в поліції.

Крім того, під обстрілом опинилося і село Трудівське, яке знаходиться поблизу лінії розмежування, у 15 км від міста Волновахи: "Обстріл розпочався о 22.00 та тривав більше години. Постраждали вулиці Центральна, 60 років Перемоги та Щорса. Загалом на цей час відомо про пошкодження більше 15 будинків".

В результаті влучення снаряду у будинок по вулиці Центральній травмовані 15-річний хлопець та його батько 43 років. Постраждалі перебувають у волноваській лікарні, у хлопчика – осколкове поранення передпліччя.

Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

Вночі на місцях обстрілів працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські продовжили роботу і сьогодні вранці. Співробітники поліції обходять постраждалі райони.

Усі наслідки обстрілів задокументовані. Попередня кваліфікація за ч.1 ст.258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України.

Фото: dn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-