Поліція кваліфікувала нічний артобстріл Авдіївки як теракт

Поліція кваліфікувала нічний артобстріл Авдіївки як теракт

Укрінформ
В результаті нічного артудару російсько-терористичних військ по житловому сектору у старій частині міста Авдіївка зазнали руйнувань 8 приватних будинків, а одне домоволодіння повністю знищене вогнем. За всіма фактами обстрілів поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 2 ст. 258 «Терористичний акт».

Про це в четвер повідомили в Покровському відділі поліції Донецької області.

“Під вогнем опинився район, розташований недалеко від промислової зони. В результаті розривів снарядів по вулиці Леваневського, Соборній, Лермонтова осколками було пошкоджено 8 будинків місцевих мешканців. Значної шкоди зазнали дахи будинків, стіни та вікна. А по вулиці Колосова внаслідок прямого влучення повністю згорів приватний будинок. За попередньою інформацією, люди не постраждали”, - йдеться в повідомленні.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції: надає допомогу мирним мешканцям та документує наслідки обстрілу міста російсько-терористичними військами.

За всіма фактами Авдіївським відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-