Блокада Донбасу: Жебрівський розповів активістам про можливі наслідки

Блокада Донбасу: Жебрівський розповів активістам про можливі наслідки

Укрінформ
Очільник Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський зустрівся у Краматорську з координаторами блокування залізниці і народними депутатами Семеном Семенченком, Тарасом Пастухом та Володимиром Парасюком.

Про це Жебрівський написав у Фейсбуці.

"Запросив сьогодні у Краматорськ координаторів блокування залізниці та народних депутатів Семена Семенченка і Тараса Пастуха. Також приїхав Володимир Парасюк. Вони озвучили свою позицію з приводу блокування, я їм розповів про реальну політичну та економічну ситуацію в області та про можливі наслідки. І наголосив, що потрібно пам’ятати, що тут - прифронтові території і до організації тут будь-яких масових акцій потрібно підходити дуже і дуже виважено", - зазначив Жебрівський.

Як повідомляв Укрінформ, 25 січня ветерани АТО заблокували залізницю Луганськ - Попасна в рамках торгової блокади тимчасово не підконтрольних Україні регіонів Донбасу.

26 січня ветерани АТО заблокували вузлову станцію "Світланове" в Луганській області. А 2 лютого силами ветеранів, громадських активістів і волонтерів був перекритий залізничний переїзд біля Бахмута.

Збитки від блокування руху на Донбасі перевищили 40 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-