У Бахмуті 16 сім'ям учасників бойових дій у зоні АТО надали квартири – міськрада

У Бахмуті 16 сім'ям учасників бойових дій у зоні АТО надали квартири – міськрада

Укрінформ
У місті Бахмут (кол. Артемівськ) Донецької області 16 сім'ям учасників бойових дій у зоні проведення АТО міська рада надала квартири.
Про це повідомили в Бахмутській  міській раді.
«Рішенням виконкому Бахмутської міської ради надані житлові приміщення учасникам бойових дій, які брали участь в АТО і стоять на квартирному обліку у виконкомі», - сказано в повідомленні.
Зазначено, що це рішення прийняте 18 січня на позачерговому засіданні виконкому Бахмутської міської ради.
Усі квартири розподіляються згідно з нормами і за категоріями громадян, які отримують житло - це четверо співробітників Служби безпеки України, троє поліцейських, троє співробітників Державної служби надзвичайних ситауцій, двоє тимчасово безробітних, четверо військовослужбовців  разом із сім'ями, а також громадянин із статусом дитини - сироти, який був учасником бойових дій під час АТО. Всього на квартирному обліку стояли 21 особа, 16 з яких отримають ордери і зможуть заселитися.
Бахмутський міський голова Олексій Рева зазначив, що в рамках проекту, який реалізовано за рахунок коштів, перерозподілених з непідконтрольних територій на розвиток інфраструктури Донецької області, була зроблена лінія теплотраси, водогін, каналізація, благоустрій, дитячий майданчик, виконана реконструкція всієї будівлі, завдяки чому вдалося зберегти об'єкт комунальної власності та надали житло 16 сім'ям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-