У Маріуполі чиновників міської ради вчать працювати по-новому

У Маріуполі чиновників міської ради вчать працювати по-новому

Укрінформ
Співробітники Маріупольської міської ради можуть пройти навчальну програму "Новий муніципалітет", який вчить принципам реформування районних адміністрацій, впровадження електронної системи iGov тощо.

Про це сказала керівник програм з навчання та розвитку "Програми навчання міських чиновників "Новий муніципалітет" від громадської організації "Фонд розвитку Маріуполя" Уляна Токарева, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це програма, яка спрямована на різні групи: і для тих посадовців, які вже працюють, і для тих посадовців, які лише планують стати посадовцями органів місцевого самоврядування. Цій програмі вже декілька місяців, і вона орієнтована не на держслужбовців, а саме на посадових осіб органів місцевого самоврядування. Тому ми спрямовані на Маріупольську міську раду і на ті структури, які координує міська рада - управління соціального захисту населення", - сказала Токарева.

Вона також додала, що через програми тренінгу вже пройшли майже 400 осіб.

"В нас пройшли через тренінги, воркшопи і супервізії вже майже 400 осіб. Є певні принципи навчання - найважливіше, щоб людина розуміла як саме використовувати здобуті знання", - додала Токарева. 

Вона також зазначила, що проект передбачає створення в Маріуполі нового державного апарату - команди ефективних реформаторів, які чесно, відповідально, професійно працюють на громаду, борються з корупцією, викорінюють злодійство і побори у владі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-