На Донеччині до Єдиного сервісного центру поліції підключили ще 4 міста

На Донеччині до Єдиного сервісного центру поліції підключили ще 4 міста

Укрінформ
У Донецькій області до Єдиного аналітичного сервісного центру (UASC) поліції підключили для обслуговування ще 4 міста.

Про це повідомили у Відділі  комунікації поліції Донецької області.

«До сучасного кол-центру поліції Донеччини підключено ще 4 міста - прифронтові Мар‘їнка і Красногорівка, Покровськ, Курахове - вже декілька годин дзвінки з мобільних операторів жителів цих населених пунктів надходять до кол-центру Єдиного аналітичного сервісного центру поліції», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що інформація, яка надходить до оператора 102, автоматично спрямовується нарядам поліції і безпосередньо до чергової частини поліції того міста, звідки дзвонить людина. Уся робота по наданню допомоги громадянам контролюється з главку.

«Це дозволяє уникнути приховування злочинів від реєстрації на місцях і забезпечити 100-відсоткове реагування в максимально стислі терміни. Люди повинні побачити поліцію», - заявив начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін, який перевірив, як організовано реагування на виклики нових абонентів.

У поліції констатували, що зараз UASC обслуговує 8 населених пунктів. Наступним етапом стане підключення Добропілля, Селідового і ще декількох міст півночі області. До кінця січня Єдиний аналітичний сервісний центр отримуватиме дзвінки з усіх міст області і запрацює на повну потужність. Зараз IT-фахівці ретельно готуються до запуску, поліцейські вручну коригують геоінформаційну базу.

З розширенням території обслуговування у кол-центрі поступово збільшується кількість операторів - щодня на зміну заступатимуть від 10 і більше працівників. В цілому, в центрі є можливість одночасної роботи 22 операторів, і зараз йде відбір і підготовка кандидатів, констатували в поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-