У Різдвяну ніч жителів Донеччини охоронятимуть понад 1600 поліцейських

У Різдвяну ніч жителів Донеччини охоронятимуть понад 1600 поліцейських

Укрінформ
У Донецькій області в Різдвяну ніч жителів регіону охоронятимуть більш як 1600 поліцейських.

Про це у п'ятницю повідомили у поліції Донецької області.

«У Різдвяну ніч жителів Донецької області охоронятимуть більш як 1600 поліцейських... Додатково 300 правоохоронців узяли під цілодобовий контроль 148 храмів Донецької області, які під час церковного богослужіння планують відвідати більш як 40 тисяч осіб», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що першочергові завдання поліцейські отримали в ході загальнообласного публічного інструктажу, який відбувся на площах усіх головних міст Донецької області.

У різдвяну ніч максимально збільшена кількість нарядів на міських вулицях, автодорогах і блокпостах. У кожну з 6 оперативних зон відряджені керівники Головного управління Нацполіції Донецької області, які координують сили поліції. Всю ніч правоохоронці будуть поряд з жителями, які святкуватимуть Святвечір і Різдво.

На патрулювання вийшли 265 нарядів поліції, з них 162 піших наряди, 31 автопатруль, 26 груп швидкого реагування, а також екіпажі патрульної поліції і поліції охорони.

Для підкріплення допомогу надають більш як 100 бійців Національної гвардії і Військової служби правопорядку. Крім того, працюють 2 групи вибухотехніків і кінологи.

Значно збільшена кількість поліцейських на блокпостах - про безпеку громадян всю ніч дбатимуть 250 правоохоронців.

Найбільша кількість парафіян – більш як 2 тисячі - очікується у Святогірській Лаврі, куди спрямовані додаткові сили поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-