ДТЕК «вимикає» світло Донецьктеплокомуненерго

ДТЕК «вимикає» світло Донецьктеплокомуненерго

Укрінформ
Холдинг ДТЕК з 22 грудня відключить комунальне підприємство «Донецьктеплокомуненерго» від електропостачання у зв'язку з непогашеною заборгованістю у розмірі майже 100 млн грн.

Про це повідомили в прес-службі ДТЕК.

"Заборгованість комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго» за електроенергію досягла майже 100 млн грн. Підприємство взагалі не платить за спожиту електроенергію. Щомісяця заборгованість збільшується на 14 млн грн... Через це з 22 грудня енергопостачальник змушений піти на крайній захід і відключити підприємство від електропостачання", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що енергетики зробили все можливе, щоб вирішити проблему, "проте три графіки реструктуризації заборгованості минулих періодів не дотримуються з боку Донецьктеплокомуненерго і питання оплати заборгованості не вирішене".

На сьогодні Донецьктеплокомуненерго надає послуги з теплопостачання і забезпечення гарячою водою споживачів у містах і селищах Донецької області, таких як Слов'янськ, Краматорськ, Красний Лиман, Святогірськ, Дружківка, Часів Яр, Костянтинівка, Дзержинськ, Димитров, Селідове.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-