У Покровську на блокпосту службовий пес знайшов автомат Калашникова

У Покровську на блокпосту службовий пес знайшов автомат Калашникова

Укрінформ
Під час несення служби на блокпосту в Покровську Донецької області службовою собакою було знайдено зброю з боєприпасами.

Про це повідомляє Відділ управління превентивної діяльності поліції Донецької області.

"Під час огляду автомобіля «Опель Фронтера» моя собака Індія під сидінням авто знайшла автомат Калашникова з двома спорядженими магазинами. Жодних документів на нього у водія не було", - розповів старший інспектор кінологічного центру ГУНП в Житомирській області Вадим Савчук.

Пояснити походження знайденої зброї 37-річний мешканець Кривого Рогу не зміг.

На місце була викликана слідчо-оперативна група Покровського відділення поліції. Боєприпаси вилучено та направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Зведений загін кінологів з усієї України продовжує нести службу на території Донеччини. Правоохоронці та їхні помічники несуть службу скрізь, в тому числі і на блокпостах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-