Штурм позицій АТО під Авдіївкою: загинули 7 бойовиків, поранені 17

Штурм позицій АТО під Авдіївкою: загинули 7 бойовиків, поранені 17

Укрінформ
Унаслідок учорашнього тривалого бойового зіткнення та невдалої спроби бойовиків витіснити українських військових з позицій під Авдіївкою семеро російських найманців загинуло та 17 було поранено. 

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Підтверджені втрати противника за минулу добу - 7 загиблих та 17 поранених окупантів. Левова частка цих втрат припала на так звані "10-й полк" та "окремий штурмовий батальйон 1-го армійського корпусу" російсько-окупаційних військ, які атакували авдіївську промзону, але зазнали фіаско", - сказав Лисенко. 

За його словами, вчора до світанку, вранці та вдень окупанти здійснили низку мінометних обстрілів - в Авдіївці, на позиції «Шахта Бутовка», в Опитному. Цим самим противник хотів приховати свої справжні наміри - вибити сили АТО із займаних позицій під Авдіївкою. Командування російсько-окупаційних військ задіяло для цієї операції кілька сотень бойовиків з двох різних підрозділів, кілька артилерійських батарей, а також БПЛА. Провівши артпідготовку із застосуванням 82-мм мінометів та 152-мм гармат, окупанти намагалися взяти українські позиції штурмом, але на передній край оборони прибуло підкріплення. Бойове зіткнення завершилося на користь ЗСУ: ворог не пройшов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-