У Маріуполі створять сучасну клініку третього рівня - ОДА

У Маріуполі створять сучасну клініку третього рівня - ОДА

Укрінформ
У місті Маріуполі Донецької області створять на базі міськлікарні сучасну клініку третього рівня.

Про це заявив керівник департаменту охорони здоров'я Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Петро Узун у Маріуполі на виїзному засіданні обласної колегії, повідомили у Маріупольській міській раді.

"Петро Узун доповів про те, як відбуватиметься створення у Маріуполі клініки третього рівня, вона розташується на базі міської лікарні №2. Керівник департаменту підкреслив, що ця лікарня сучасна і має 13 відділень, 140 лікарів і 550 ліжок", - сказано у повідомленні.

На колегії було відзначено, що до кінця поточного року будуть підписані угоди щодо передачі лікарні сучасного медичного устаткування, а також необхідність перенесення відділення нейрохірургії.

Також йшлося, що кожна «швидка» до кінця березня 2017 року буде забезпечена GPS- навігатором. Крім того, буде введено електронну диспетчеризацію.

Згідно з порядком організації медичного обслуговування, затвердженим Міністерством охорони здоров'я, третій рівень - це високоспеціалізована медична допомога, другий - спеціалізована, перший - амбулаторна допомога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-