На Донеччині готуються до перших виборів у територіальних громадах

На Донеччині готуються до перших виборів у територіальних громадах

Укрінформ
На Донеччині починається підготовка до перших виборів у трьох новостворених об'єднаних територіальних громадах.

Про це на  своєї сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський.

Йдеться про Іллінівську сільську ОТР Костянтинівського району, Миколаївську міську Слов'янського району та  Соледарську міську об'єднані громади.

«Дав доручення своїм заступникам забезпечити належну підготовку до перших виборів у трьох новостворених об'єднаних територіальних громадах Донеччини... Голів та депутатів вибиратимуть Іллінівська сільська об'єднана територіальна громада Костянтинівського району, Миколаївська міська об'єднана громада Слов'янського району, Соледарська міська об'єднана громада», - написав губернатор.

Він заявив, що завдання влади - забезпечити всі умови для чесного і прозорого виборчого процесу, щоб 18 грудня вибори пройшли успішно. «Насправді залишилося небагато часу, 29 жовтня - початок виборчого процесу. Тому зараз усі мають закотити рукави і почати підготовку», - зазначив Жебрівський.

Він підкреслив, що це дуже важлива подія, оскільки жителі трьох громад вперше будуть обирати владу з розширеними повноваженнями.

«Фактично, це створення нової моделі суспільства, яка є альтернативою так званій «федералізації» чи «особливому статусу», на яких так наполягає Росія», - акцентував очільник області.

Він висловив надію, що люди зроблять осмислений і відповідальний вибір і довірять управління справді патріотичним та фаховим людям, які гідно управлятимуть життям громад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-