П'яні бойовики на БМП зруйнували газорозподільчий пункт - розвідка

П'яні бойовики на БМП зруйнували газорозподільчий пункт - розвідка

Укрінформ
П'яні бойовики "мотострілецького полку" в Макіївці по дорозі на полігон врізалися в газорозподільчий пункт, що призвело до пожежі та порушення газопостачання місцевому населенню.

Про це повідомило у четвер на своїй сторінці у Фейсбуці Головне управління розвідки Міноборони України.

"Продовжуються випадки знищення цивільної інфраструктури на тимчасово окупованих територіях Донбасу російськими окупаційними військами. 11 жовтня ц.р. під час здійснення маршу колони військової техніки одного з підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ за маршрутом н.п.Ясинувата - полігон “Торез” було пошкоджено газову інфраструктуру Донецької області", - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними ГУР, одна з БМП підрозділу в районі н.п.Яковлівка "внаслідок алкогольного сп'яніння механіка-водія відхилилась від маршруту руху та зруйнувала газорозподільчий пункт, що призвело до порушення газопостачання місцевому населенню та виникнення пожежі".

\Читайте також: Розвідка порахувала нові втрати російської армії на Донбасі

З метою уникнення відповідальності внаслідок низького морально-психологічного стану підлеглих командування 11 полку приховало зазначений факт від керівництва 1-го армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ, додали в розвідці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-