Костянтинівка відзначила День міста: Роговцева, Приходько та свято фарб

Костянтинівка відзначила День міста: Роговцева, Приходько та свято фарб

Фото, відео
Укрінформ
Костянтинівка Донецької області відсвяткувала 16-17 вересня 146-ту річницю з дня заснування.

Як передає кореспондент Укрінформу, для жителів міста була організована насичена дводенна культурно-розважальна програма.

Зранку 16 вересня у місті пройшла патріотична акція "Люби та шануй Україну рідну", в рамках якої учасники "Ліги майбутніх поліцейських" роздали містянам національні прапорці.

Привітати жителів Костянтинівки завітала, зокрема, народна артистка СРСР, Герой України Ада Роговцева, яка виступила на сцені місцевого Палацу культури, а також завітала до військовослужбовців 90-го окремого аеромобільного батальйону, який базується у Костянтинівці.

У Парку культури та відпочинку (Ювілейний) пройшла тематична програма "Це моє місто", відбулися виступи групи "Село і люди" та популярної співачки Анастасії Приходько. Закінчився ж вечір феєричним вогняним шоу та дискотекою.

Наступного дня, 17 вересня, основні святкування також пройшли у парку, який почав працювати з самого ранку. Містян розважали аніматори, проходили різні виставки-продажі продукції місцевих майстрів, розважальні та співочі конкурси. Своє вміння глядачам продемонстрували і байкери та автогонщики.  

Особливо яскравим стало шоу "свято фарб холі", в рамках якого молодь та діти активно "розфарбовували" один одного пакетиками з сухими фарбами.

Вечір закінчився виступом місцевих артистів та творчих колективів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-